top of page

Weegschaal

Horoscoop voor poezen

WEEGSCHAAL (24 september-23 oktober)

De vredelievende Weegschaal-kat is een intelligente, charmante en gevoelige kameraad, die zich aanpast aan de stemmingen van zijn eigenaar.

Gaat voor het harmoniemodel behalve wanneer het dessin van de gordijnen tegen haar smaakgevoel indruist.

De Weegschaal-kat beleeft duidelijk plezier aan zachte, melodieuze muziek en is hij gesteld op comfort, zoals het bed van zijn baasje!

Slim en aardig. Eist veel aandacht, het maakt niet uit van wie. Is altijd in voor een lekkere knuffel en gezelschap.

Horoscoop voor hondon

WEEGSCHAAL (24 september-23 oktober)

Deze honden zijn makkelijk in omgang en houden van veel aandacht. Ze voelen stemmingen goed aan en hebben een gevoelig karakter.

Nieuwe commando's leren ze vlot, doordat ze intelligent en gehoorzaam zijn.

Ze houden van lekker eten en rustige muziek. Als je weggaat, zet dan de muziek aan, ze blijven dan rustig en ontspannen. Ze eten bijna alles, dit in combinatie met de neiging tot luiheid kan zich uiten in extra gewicht. Geef ze daarom genoeg beweging.

Dit is een hond die meestal erg vriendelijk en aardig is. Deze hond is niet graag alleen, integendeel. Alles doet hij graag samen met de baas, de gezinsleden of met andere huisdieren. Het is vaak een mooie hond die aandacht besteed aan het uiterlijk. Je ziet deze hond dan ook trots zijn op een mooie nieuwe halsband.

Heeft behoefte aan een prettige omgeving en is van slag als er spanningen zijn.

Laat deze hond maar niet kiezen, want dat is te moeilijk! Wie van een goede sfeer en comfort houdt kiest voor een Weegschaal-hond.

bottom of page