top of page

Waterman

Horoscoop voor poezen

WATERMAN (21 januari- 19 februari)

Deze kat kan nogal onvoorspelbaar zijn. Hij is intelligenter dan de gemiddelde kat, blijft onverstoorbaar op een kritieke momenten en werpt zich dan op als een geboren leider die de boel uitstekend overziet. Dit is toe te schrijven aan het derde alles ziende oog, dat onzichtbaar middenop het voorhoofd van de Waterman-kat schijnt te zitten. In de Egyptische mythologie wordt dit het Oog van Horus genoemd. Struint graag door tuinen want vindt binnen zitten wat saai. Rommelt graag in laatjes en even kijken wat eronder de bekleding van de bank zit. Vertederende poes als hij iets gedaan wil krijgen van zijn baasje.

Horoscoop voor hondon

WATERMAN (21 januari- 19 februari)

Dit zijn echte komedianten. Ze zijn zachtaardig en vriendelijk met kinderen en blaffen alleen maar om hun eigen geluid te horen. Ze zijn zeer intelligent en kunnen goed manipuleren. Je hebt veel geduld nodig om ze te trainen, omdat ze niet zo makkelijk automatisch commando's opvolgen. Hoe meer druk je erop zet, hoe meer ze zich zullen verzetten. Hebben niet altijd zin om zich te laten knuffelen of aaien.

Het zijn nieuwsgierige ondernemende honden en zullen letterlijk overal hun neus in steken.

Dit is een vriendelijke en gezellige hond. Er zitten allemansvriendjes bij de Watermanhonden, maar ook kritische honden die heel selectief zijn.

Ze spelen graag met andere honden, maar niet te lang. Ze kunnen ook best even alleen zijn of vanuit de mand rustig toekijken.

Ze schrikken niet snel op. Toch kunnen ze nerveus worden, als ze te vaak worden aangehaald, bijvoorbeeld. Wie er zelf ook niet van houdt steeds betutteld te worden neemt een Waterman-hond als vriendje.

bottom of page