top of page

Tweelingen

Horoscoop voor poezen

TWEELINGEN (22 mei-21 juni)

De uitbundige en energieke Tweelingen-kat is een bijzonder speels katje waardoor hij de ideale kameraad is voor een gelijkgestemd persoon. De drukke, kleine, veelzijdige en zich snel aanpassende Tweelingen-kat is een grote praat poes en weet met zijn vrolijk gebabbel de vogels uit de bomen te lokken.

Een allemansvriendje en een meester in spelletjes, weet met charmant gedrag iedereen te paaien die het pad kruist.

De sierlijk gebouwde Tweelingen-kat met snelle en scherpe ogen is altijd actief, energie puttend uit een soort bodemloze put.

Gezellig, intelligent knuffeldier.

Horoscoop voor hondon

TWEELINGEN (22 mei-21 juni)

Honden onder dit sterrenbeeld zijn nieuwsgierig, vriendelijk, zitten boordevol energie en kunnen flink veel blaffen.

Soms wat wisselende stemmingen. Ze vinden het vreselijk om alleen zijn. Dus neem je hem mee op bezoek.

Het zijn snelle slimme leerlingen en kunnen goed worden getraind. Houd de deur wel dicht, anders zullen ze zelf op onderzoek uitgaan.

Omdat ze erg graag gezelschap om zich heen hebben kunnen ze zowel met mensen als met andere dieren goed omgaan. Deze hond is speels en vrolijk, maar ook een beetje nerveus. Er is altijd wel drukte om de hond heen en zo niet, dan zorgt de hond zelf wel voor de nodige afleiding. Het is een slim beest dat graag iets nieuws leert en van alles probeert (ook met blaffen) om contact te zoeken. Ook speelt hij graag met andere honden. Wie een hond graag iets wil leren, kiest voor een Tweelingen-hond.

bottom of page