top of page

Steenbok

Horoscoop voor poezen

STEENBOK (22 december-20 januari)

De rustige, gedisciplineerde Steenbok-kat maakt een betrouwbare indruk die hem een soort rijpheid geeft, waardoor hij ouder lijkt dan hij is. Zelfs de Steenbok-kittens zijn ernstige diertjes, die het speelse gedrag van hun leeftijd genootjes, geboren onder andere astrologisch teken afwijzen.

De Steenbok heeft een sterke associatie met Vadertje Tijd en ouderdom.

Deze kat houd niet van veranderingen, is erg behoedzaam, de veiligheid van zijn territorium binnenshuis gaat boven de gevaarlijke buitenwereld. Kan dagenlang nadenken over levens problemen. Zeer gesteld op orde, regelmaat en rust.

De Steenbok-kat is het levende bewijs van voorzichtigheid.

Horoscoop voor hondon

STEENBOK (22 december-20 januari)

Deze laatbloeiers lijken wel altijd jong en blijven en op hoge leeftijd speels als een pup. Ze hebben oneindig geduld en kunnen uren spelen of zichzelf vermaken. Het zijn goede maatjes voor kinderen. Ze drijven wel graag hun zin door. Wees geduldig met training omdat ze het geen hele snelle leerlingen zijn, desondanks wel intelligent.

Dit is een een taaie hond die van simpele dingen houdt. Een beetje moeilijk te benaderen en stug, maar trouw aan de baas en aan het gezin. Deze hond kan ineens laten blijken gevoel voor humor te hebben door iets geks te gaan doen. Wie een hond zoekt waar hij van op aan kan kiest voor de Steenbok. Wie zelf houdt van orde en regelmaat heeft hier een goede hond aan.

bottom of page