top of page

Schorpioen

Horoscoop voor poezen

SCHORPIOEN (24 oktober-22 november)

De Schorpioen-kat is tomeloos energiek, gaat recht op zijn doel af en is in zijn doen en laten zeer gedreven.

Deze kat is gesloten, maar heeft een indringende blik in zijn ogen, die de diepste geheimen van zijn baasje open kan breken, waardoor het aannemelijk lijkt dat de heksen in de Middeleeuwen een Schorpioen-kat als "huisvriend" hadden.

Onbenaderbare eigenheimer, geen schootkatje.

Speels en wild. Klosjes, proppen, gehaktballen, alles wat rolt is favoriet. Raakt niet zelden in botsing met huisgenoten. Ontziet niets en niemand om zijn zin te krijgen.

Horoscoop voor hondon

SCHORPIOEN (24 oktober-22 november

Schorpioenhonden zijn erg loyaal en nieuwsgierig. Als je ze al op jonge leeftijd goed behandeld dan uit zich dat in trouw naar de baas toe voor het leven. Ze hebben de neiging om te happen als ze slecht behandeld worden. Deze honden zijn intimiderend naar andere honden toe. Zelden zullen ze zich in een confrontatie terugtrekken. Ze zitten vol opgekropte energie en hebben veel beweging nodig om dit kwijt te raken, je kunt dan ook uitstekend wat ondernemen met ze.

Deze hond komt heel stoer en dapper over en is toch heel kwetsbaar. Een fanaat met de bal of in het bewaken van het huis. Snel uitgedaagd en dan hevig reagerend. Soms is deze hond wantrouwig, maar als hij of zij je eenmaal mag kun je geen kwaad meer doen. Door dit alles is de hond van tijd tot tijd doodmoe. Met deze hond kun je je in duistere buurten wagen want deze hond gaat er helemaal voor om je te bewaken. Maar zorg er wel voor dat er van tijd tot tijd rust is om te herstellen.Wie zelf ook een waaghals is kiest voor deze moedige Schorpioen-hond.

bottom of page