top of page

Leeuw

Horoscoop voor poezen

LEEUW (24 juli-23 augustus)

Opzichtig, grootmoedig en zich veel waardigheid toekennend, is de Leeuw-kat trots op zijn titel "Koning der Katten". Heel veel aandacht vragend (en deze meestal ook krijgend) kan de Leeuw-kat zich op hinderlijke wijze willen manifesteren en zich als een ijdele, arrogante en dominante kat gedragen. Wil altijd van alles het meeste: eten, aandacht en ruimte en anders kun je een lel voor je kop krijgen. Maar er klopt een warm hartje onder die dikke vacht.

Horoscoop voor hondon

LEEUW (24 juli-23 augustus)

Deze hond voelt zich de koning te rijk. Ze lopen trots rond en lijkt op een vrij rustige hond maar ze houden van een goed avontuur.

Het zijn geboren leiders die andere honden snel aanvoelen. Ze zijn erg nieuwsgierig, niets ontsnapt dan ook aan hun aandacht. Ze houden van kinderen, zijn erg beschermend en geven hun leven voor je. Ze hebben een goed geheugen en ze staan graag in de belangstelling.

Deze hond is een trotse, wat dominante hond. Als de hond in de buurt is zal iedereen dat weten. De hond vraagt veel aandacht en krijgt de hond dat niet op een positieve manier,

dan maar kwaadschiks! Heeft meestal een vrolijk humeur.

Het is een beetje ijdele hond die het prettig vindt om geborsteld en gekamd te worden. Voor de gezondheid heeft deze hond veel complimentjes en buitenlucht nodig. Een mooie outfit wordt door deze hond zeer op prijs gesteld! Wie graag met een hond pronkt kiest voor een Leeuw-hond.

bottom of page