top of page

Kreeft

Horoscoop voor poezen

KREEFT (22 juni-23 juli)

De Kreeft-kat is de huiselijkste kat die er is en de perfecte moeder poes. Droomt van een groot gezin rond de warme kachel. Eenmaal gecastreerd, zal de warme belangstelling van de kater voor de poes zeker niet afnemen. En de poes zal zich met haar sterk ontwikkelde moederinstinct ontfermen over de andere huisdieren die buiten het nest van de Kreeft-kat geboren zijn.

Laat zich ook gebruiken als voetenzak of kruik, als er maar wordt getutteld en geknuffeld. Het zijn zorgzame dieren die veel behoefte hebben aan lichamelijk contact.

Horoscoop voor hondon

KREEFT (22 juni-23 juli)

Deze gevoelige huisdieren vinden het vreselijk om van hun stuk te worden gebracht. Ze houden niet van harde geluiden, lawaai of geschreeuw. Ze kunnen snel geïrriteerd zijn door anderen en voelen zich op hun best in een rustige, stabiele omgeving. Elke verandering in hun leven, onrechtvaardig

gestraft of een vreemde in huis, kan er voor zorgen dat ze zich stilletjes terugtrekken voor uren en zelfs dagen. Het zijn vriendelijke, vrolijke honden met een zeer goed geheugen. Ze zijn wat terughoudend in het contact met nieuwe personen. Als ze je eenmaal vertrouwen, dan heb je hun hart

gewonnen. Ze hebben graag alleen de aandacht en houden er dan niet van andere dieren in huis te hebben.

Omdat ze er een hekel aan hebben alleen te worden gelaten kunnen ze vernielzuchtig worden als het te lang duurt. Deze hond hecht sterk aan het gezin en aan de baas. Het is een echte familiehond die het niet leuk vindt om van het gezin gescheiden te worden. Het is een hond die liever thuis blijft dan mee op bezoek gaat.

De maag van deze hond kan gevoelig zijn, dus geef de hond alleen het vertrouwde eten.

Wie graag voor een hond zorgt kiest voor een Kreeft-hond.

bottom of page