top of page

Boogschutter

Horoscoop voor poezen

BOOGSCHUTTER (23 november-21 december)

De sportie en avontuurlijk aangelegde Boogschutter-kat is een zorgeloos dier dat zich meer door geluk dan door wijsheid uit bepaalde situaties redt.

De bruisende energie en ongeremdheid maakt hem tot een sympathieke kat. De Boogschutter staat bekend als ondernemend. Hij kent het leven en stelt weinig eisen is tevreden met wat gezelligheid en een hapje eten.

Horoscoop voor hondon

BOOGSCHUTTER (23 november-21 december)

Dit zijn de clowns onder de honden en willen je graag behagen. Gaan graag naar buiten, dus geef ze genoeg ruimte. Houd je ze een lange periode binnenshuis dan zou het de hond niet goed doen. Het zijn ongecompliceerde, intelligente, opgewekte honden maar lijken er soms niet helemaal bij te zijn.

Het is een van de meest enthousiaste honden uit de dierenriem, ze zullen je gezicht bedelven onder de natte slobbers als je thuiskomt.

Aangezien ze de neiging hebben wat onstuimig te zijn, moet je consequent zijn. Met strenge regels gaan ze goed om.

Dit is een hond die graag buiten is en het leuk vindt om los te lopen. Lekker op verkenning en op jacht en lekker erop uit.

Deze hond zal niet altijd meteen luisteren, want hij of zij maakt zelf wel uit hoe of wat. Toch is het een hond waarop je kunt vertrouwen. Deze honden zijn zeer geschikte speur- of reddingshonden.

Wie zelfvertrouwen heeft en van de buitenlucht houdt kiest voor deze hond.

bottom of page